Over

@WATDOENWEMETDEAS

Omega Asbestemmingen

 

 

Michel Meijer, geen onbekende in uitvaartland, inmiddels al ruim 35 jaar werkzaam hierin. Begonnen met een medische achtergrond en middels diverse omzwervingen beland aan de commerciële zijde van de uitvaart. Als mensenmens wil je het beste voor de nabestaanden, met dit uitgangspunt is hij ooit begonnen en deze filosofie is hem nog steeds heilig.

 

Waarom een website over asbestemmingen? Was eigenlijk ook niet echt de bedoeling. De service die bescheiden gestart is in RC Nisserwaard resulteerde in veel vragen. Vragen waar je niet altijd direct het antwoord voor paraat had.

Daarnaast werden de gesprekken, maar ook de antwoorden gewaardeerd, Maar door de diverse gesprekken en het soms niet direct kunnen antwoorden ontstond er mailverkeer. Vanaf dat moment is het nog maar een klein stapje naar een website met eigen email adres.

 

Welkom op deze website en ik hoop dat ik u een stukje verder kan helpen bij de moeilijke keuzes van uw asbestemming. Een maand na de plechtigheid heeft u van het crematorium een brief ontvangen dat u de as mag ophalen. Tegelijkertijd met de berichtgeving realiseert u zich dan ook dat u, mits u dit nog niet gedaan hebt, een bestemming moet bedenken voor de as. Zo vaak krijg je in je leven niet te maken met deze vraagstelling. Dat er meer mogelijkheden zijn dan alleen een urn komt dan ook niet direct in je op. Vandaar de mogelijkheid om u via Omega Asbestemmingen vrijblijvend te laten voorlichten.

 

 

Michel Meijer

michel@watdoenwemetdeas.nl

 

Bespreken

Omega Asbestemmingen maakt o.a. gebruik van het rouwcentrum Nisserwaard in Spijkenisse. Een aantal van onze producten vindt u daar uitgestald.

 

 

 

Besprekingen kunnen plaats vinden in het rouwcentrum, of bij u thuis. De gesprekken hebben een oriënterend, informatief en vrijblijvend karakter.

Deze dienstverlening wordt neutraal aangeboden als verbreding van de service

 

 

 

 

Mocht u vragen hebben over asbestemmingen, behoefte hebben aan extra informatie, een indicatie willen hebben over kosten van een bepaalde dienstverlening, stuurt u ons dan een mail via onze contactpagina.

ASweetjes

  • Vanaf het moment dat de kist in het crematorium is, heeft de kist een steentje met een eigen nummer. Dit noemen ze ook wel crematiesteentje. Dit steentje blijft gedurende het heleproces van crematie bij de kist. Dit steentje vind u weer terug in het as wat u opgehaald heeft bij het crematorium.
  • De hoeveelheid as is ongeveer 3,5 tot 4 liter.
  • Iets meer dan de helft van het totaal aantal overleden mensen in Nederland in één jaar laten zich cremeren.

 

 

  • Het crematieproces duurt gemiddeld 90 minuten.

 

 

Copyright © All Rights Reserved